Новини

Джонні Деппу переплачують більше інших акторів

Джонні Депп помістив Адама Сендлера з верхньої позиції антирейтингу Forbes, що включає в себе десятку зірок, яким студії переплачують найбільше. Сам же комік, який очолював список два роки поспіль, покинув топ, який цього разу оновиться наполовину.
 
     

Невтішний шорт-лист складено на основі зборів трьох останніх фільмів за участю актора, що встигли вийти на великі екрани до 1 червня 2015 го. При цьому журнал, за звичаєм, не враховував анімаційні проекти, стрічки, що випускалися в обмежений прокат, і поява в епізодичних ролях. Експерти оцінили співвідношення між гонорарами артистів, витратами на зйомки і маркетинг і касовим прибутком від картин.
 
     

За підрахунками аналітиків, з кожного виплаченого Джонні Деппу долара голлівудські компанії повертають собі всього $ 1,2. Таким показникам (у 2014-му актор посідав друге місце в рейтингу з результатом у $ 4,1) посприяв провал комедійного детектива «Мордекай» і фантастики «Перевага». Стрічка Девіда Кеппа заробила всього 47 мільйонів при бюджеті в 60, тоді як режисерський дебют Воллі Пфістера взяв касу в 103 мільйона проти 100 мільйонів виробничих витрат. Проте перебування Деппа в списку може виявитися недовгим у світлі сиквелів «Аліси в країні чудес» і «Піратів Карибського моря».
 
     

Дорого обходиться студіям і Дензел Вашингтон, що піднявся в топі з восьмої позиції (двома роками раніше він тинявся на шостий) на другу. За кожен заплачений йому долар компаніям вдавалося отримати 6,5. Очевидно, на такі результати вплинув завищений гонорар за «Праведника».
 
     

Лідер антирейтингу в 2009-му і 2010-му Вілл Феррелл окупував третю сходинку з 6,8 долара, а слідом за ним йдуть новачки в шорт-листі цього року Ліам НісонВілл Сміт і Крістіан Бейл. 
 
     

Бред Пітт (восьме місце) і Том Круз (десяте місце) також не з'являлися в дослідженні Forbes минулого разу. Зате присутні в ньому учасники попереднього списку Ченнінг Татум і Бен Аффлек.

Повністю антирейтинг Forbes виглядає наступним чином:
  1. Джонні Депп - $ 1,20 з кожного долара;
  2. Дензел Вашингтон - $ 6,50 з кожного долара;
  3. Вілл Феррелл - $ 6,80 з кожного долара;
  4. Ліам Нісон - $ 7,80 з кожного долара;
  5. Вілл Сміт - $ 8,60 з кожного долара;
  6. Крістіан Бейл - $ 9,20 з кожного долара;
  7. Ченнінг Татум - $ 10,80 з кожного долара;
  8. Бред Пітт - $ 12,00 з кожного долара;
  9. Бен Аффлек - $ 12,30 з кожного долара;
  10. Том Круз - $ 13,60 з кожного долара.
06.12.2015 | 21:38

КВИТКИ СУВЕНІРИ ЗНИЖКИ