Новини

Кемерон: «Сиквели

Коли в 2009 році відбулася прем'єра «Аватара», глядачі повною мірою змогли оцінити переваги формату 3D. Сам же фільм місяцями очолював північноамериканський бокс-офіс. З тих пір 3D стало для кіноманів справою звичною, а у стрічки з'явився небезпечний конкурент: «Пробудження сили» збирається відвоювати у «Аватара» лідерство в списку найкасовіших стрічок за всю історію кінематографа.
 

Режисер Джеймс Кемерон, у свою чергу, має намір довести, що успіх «Аватара» не був випадковим збігом обставин. В інтерв'ю для The Montreal Gazette фільммейкер розповів про те, як проходить робота над трьома сиквелами картини:

«Ми орієнтуємося на Різдво 2017 року. Принаймні, так було заявлено раніше. Насправді я вважаю, що дата прем'єри не настільки важлива. Головне, нам потрібно зняти всі три фільми, а потім випускати їх з різницею в рік. Кожна картина - цілком самостійний проект, але при цьому всі сиквели пов'язані єдиним сюжетом».
 
Також Кемерон підтвердив, що підготовка до зйомок блокбастерів наближається до кінця: «Розробка практично всіх дизайнів завершена, на неї ми витратили довгих два роки. У нас є дизайни істот, ландшафтів і світів Пандори. Робота над сценарієм ще ведеться, але з точки зору технічних складових все готово. Ми хочемо приступити до зйомок вже на початку наступного року».
 

У плани режисера входять зйомки всіх трьох сиквелів поспіль з використанням новітніх технологічних досягнень в кінематографі. Відомо, що основний акторський склад в особі Сема Вортінгтона, Зої Салдана, Сігурні Вівер і Стівена Ленга знову повернеться до своїх образів.
 
06.12.2015 | 21:39

КВИТКИ СУВЕНІРИ ЗНИЖКИ